Thursday, 1 December 2011

Awakk ♥

 Now Hidup Aku sangat tak teratur seperti hari-hari aku sebelum ni :'( sejak 2 malam lepas , aku tbe-2 teringat dekad Arwah Ex aku :'( malam tady aku mimpi yang dea ajak aku pegy tgok wayang and jalan-2 :'(
bilee aku bangun , aku nangis sebab , aku tahu dia memang dh tak de buat selama-lamanye :'( dia dah tinggal kan aku buat selamanya :'( Aku sedih sangat :'( Tadi aku pegang gmbr dia :'( air mata aku menintis :( sorry awakk sebab saya menangis :'( saya harap awak tenang disana :'(

saya akan cuba untuk melupakan awakk sayang , awakk lah lelaki terbaik dalam hidup saya , awakk dengar kan sayang ? saya cuba takkan nangis lagi sebab awakk , walaupun awk dah pegi lama , tapi kerinduan saya terhadap awak sangat bermakna , awakk baik sangat , saya rindu kenangan kite awakk :'( betapa sanggup nye awakk datang KL dary JB untuk jumpe sy , kalau nk ikut kan setiap masa kite jumpe kan :(
And Awakk sanggup Duduk KL sebab saya , awakk keje dekad sini , awakk cary umah dekad sini :(

Ya Allah , Baik nye awakk sayang :( awakk lah laki pertama yang penah saya jumpe macam ni syg ,
Kite kenal dh 2 tahun lebih , and tak pernah jumpe lagy time tuh , lepas dh 2 tahun tuh , baru kite jumpe ,
saya ingat lagy , awakk gerak dary JB pukul 6:00 petang , and sampai KL pukul 11:35 malam , then malam tuh , awakk call , awak kata awk dah smpai KL , And dah ade dekad Greenwood , awak tanye saya mcm mne jalan nak gy uma saya , sy pun bagy tahu ,

then time tuh , haty saya berdebar nk jumpe awak , tpy saya tak kesah , time tuh pulak saya dekad ruma sorang2 , so saya boley keluar jmpe awak , sebab time tuh familiy saya balik kg , And awak pun dh smpai depan ruma , saya salam awakk , tanpa tgok wajah awak , pastu awk ajak saya pegi makan , saya pun teman awak makan , Hehe , time tuh baru saya dapat tgok wajah Real awkk , Tergugat iman sy , :)

Ya Allah , Saya rindu awak  Izatul Huzairi Bin Mohd Nor  :( semoga awak tenang disamping tuhan yang esa sayang , saya disini akan selalu mengingati awk sayangg , Doa kan Kejayaan saya disini ye awakk , Thanx awakk sebab pernah Hadir dalam Diri Sya and Haty , Jiwa dan Raga saya <3 iloveyousomuchh awakk !


Al-Fatihah Awakk :'( *Harap awak dengar key sayang :'(

No comments:

Post a Comment