Thursday, 22 December 2011

Happy Birthday to me :')

Happy Birthday to me ^^ hii o.0...hary niy 23.12.2011 , Hary jady aku babe :) so hary ni aku tak nak keluar ruma :D Padan muka korang , Oke birthday aku tahun niy , tak de la happy sgt , tapy happy la jugak , sebab Budak yg muka mcm Arwah-Ex aku tuh laa orang pertama yang wish birthday katt akuu :) Sumpah Sweet dia <3 tapy sayang nye tak ley nk celebrate dengan dia :( sebab dia baru je balik Kg dia untuk sambung belajar :)

Hee pape pun , Kat Facebook tak de org pun wish , nk kne tunggu aku ckp baru ade yg wish :) Heee -,- pape pun thanx untuk semua orang yg wish , and 1 lagy yg aku tertinggal , thanx untuk kakak ipar aku , sebab baling telur :D bau busukk :P k lhaa , aku nk mandy kejap :)

Thursday, 1 December 2011

Awakk ♥

 Now Hidup Aku sangat tak teratur seperti hari-hari aku sebelum ni :'( sejak 2 malam lepas , aku tbe-2 teringat dekad Arwah Ex aku :'( malam tady aku mimpi yang dea ajak aku pegy tgok wayang and jalan-2 :'(
bilee aku bangun , aku nangis sebab , aku tahu dia memang dh tak de buat selama-lamanye :'( dia dah tinggal kan aku buat selamanya :'( Aku sedih sangat :'( Tadi aku pegang gmbr dia :'( air mata aku menintis :( sorry awakk sebab saya menangis :'( saya harap awak tenang disana :'(

saya akan cuba untuk melupakan awakk sayang , awakk lah lelaki terbaik dalam hidup saya , awakk dengar kan sayang ? saya cuba takkan nangis lagi sebab awakk , walaupun awk dah pegi lama , tapi kerinduan saya terhadap awak sangat bermakna , awakk baik sangat , saya rindu kenangan kite awakk :'( betapa sanggup nye awakk datang KL dary JB untuk jumpe sy , kalau nk ikut kan setiap masa kite jumpe kan :(
And Awakk sanggup Duduk KL sebab saya , awakk keje dekad sini , awakk cary umah dekad sini :(

Ya Allah , Baik nye awakk sayang :( awakk lah laki pertama yang penah saya jumpe macam ni syg ,
Kite kenal dh 2 tahun lebih , and tak pernah jumpe lagy time tuh , lepas dh 2 tahun tuh , baru kite jumpe ,
saya ingat lagy , awakk gerak dary JB pukul 6:00 petang , and sampai KL pukul 11:35 malam , then malam tuh , awakk call , awak kata awk dah smpai KL , And dah ade dekad Greenwood , awak tanye saya mcm mne jalan nak gy uma saya , sy pun bagy tahu ,

then time tuh , haty saya berdebar nk jumpe awak , tpy saya tak kesah , time tuh pulak saya dekad ruma sorang2 , so saya boley keluar jmpe awak , sebab time tuh familiy saya balik kg , And awak pun dh smpai depan ruma , saya salam awakk , tanpa tgok wajah awak , pastu awk ajak saya pegi makan , saya pun teman awak makan , Hehe , time tuh baru saya dapat tgok wajah Real awkk , Tergugat iman sy , :)

Ya Allah , Saya rindu awak  Izatul Huzairi Bin Mohd Nor  :( semoga awak tenang disamping tuhan yang esa sayang , saya disini akan selalu mengingati awk sayangg , Doa kan Kejayaan saya disini ye awakk , Thanx awakk sebab pernah Hadir dalam Diri Sya and Haty , Jiwa dan Raga saya <3 iloveyousomuchh awakk !


Al-Fatihah Awakk :'( *Harap awak dengar key sayang :'(

Friday, 25 November 2011

Happy :')

Oke skunk happy sangat-2 , sebab mama kite nk keluar kan moto baru untuk kite :') Hee <3 biasalah , anak manja lah katakan , sume dpt :D Heee (: Then besok kite Nk pegy Holiday with Sume Sedara-Mara kite dekad AFamosa Resort :) weeeeeeee <3 best nye , Just Wait only :') OKE boiii , Gudniteee <3

Friday, 30 September 2011

Ngehh Ngehh :')

Tak Tahu nak Update ape dah --' tunggu lah ye , kalau eyka ade story pape , nnt eyka Post oke :')
Sorry Stalker <3 <3 <3

Monday, 30 May 2011

Blogger Yang Cibai --'

hey sumee :D dah lha eyka ta update blog an an an ? HAHA --'  ! sorry , bukan tak nak update but , My blogger bermasalah , tak ley nk bukak doe ): cerita tak de yg baruu , sume same agy , btw thanx blogger coz bukak kan balek blog aku ! HAHA 0'o k lhaa , nak ON-ING , boiii :*

LOST WORLD ~Eyka Choyy~

Saturday, 14 May 2011

Malam Menyedihkan :(


hye semua , ape khabar ? sehad ? kalau ta sehad , cepad2 lha pegy klinik oke kalian semua ^_^
mengenai TITLE kat atas niy , korank mesty ter-tanye , kenapa aku sedih ryte ?
oke , hary niy tarikh 14.5.2011 kan ? pukul 2 lebih tady aku baru clash dengan si dia ,
ye lha , korank takkan ta tahu peragai aku kan ? DEGIL -,- ! hmm :'(

act , kite org clash sebab , dea marah aku kott , dea post hye cyg , aku delete lha , sebab aku takut abang aku mara lagy , sumpah aku kate ! abang aku sekarang semua dia nk kongkong aku , aku ta tahu nape , oke aku thu ko syg aku kan abg ? sebab tuh ko care pasal aku ryte , ? hmm :/

biyy , im sorry , ta patut buad biy cam uh , tapy . ape kan daya ? itu kehendak biy kan ? aku niy bukan spe2 lagy bagy dea lagy , hanye seorang peneman hidup sementara sahaja :'( and aku hidup dekad dunia niy pon hanye sementara :'(

harap kaw bahagia dengan orang yg ko sayang oke ? byeee , seharian aku menanges sebab kaw , aku mintak maaf , aku tak ley nk kawan perasaan aku sayang :'( aku lemah dalam benda-2 macam niy :'(
aku akan cuba untuk melupakan diri ko sayang , thanx buad aku macam niy :'(

aku sentiase mendoakan kebahgian kau kaw , semoge kaw dapat seorang peneman hidup yg boley membawa kau ke atas jinjang pelamin :'( Assalammualaikum , *(AIR MATA NIY TAKKAN BERHENTI :'( )

LOST WORLD ~Eyka Choyy~

Monday, 2 May 2011

Eyka Oh Eyka !

Hello Friend , sehad ? dah makan ? HAHA -,- dah lama eyka ta update blog ryte ? sorry , enternet ruma problem sikit ouh , :( rindu korank semua , oke , now eyka nk story about life , status skunk ta tahu single ke ape , ade bf pon sedare ta suke eyka couple dengan dea , macam2 hal lha , eyka pon ta suke org buruk2 kan niy , tapy Alhamdulliah , Rudy terima eyka balik :) suka suka , hahahahaha , oke lha , eyka ta tahu nk update ape dah , k byee :)

LOST WORLD ~Eyka Choyy~