Thursday, 22 December 2011

Happy Birthday to me :')

Happy Birthday to me ^^ hii o.0...hary niy 23.12.2011 , Hary jady aku babe :) so hary ni aku tak nak keluar ruma :D Padan muka korang , Oke birthday aku tahun niy , tak de la happy sgt , tapy happy la jugak , sebab Budak yg muka mcm Arwah-Ex aku tuh laa orang pertama yang wish birthday katt akuu :) Sumpah Sweet dia <3 tapy sayang nye tak ley nk celebrate dengan dia :( sebab dia baru je balik Kg dia untuk sambung belajar :)

Hee pape pun , Kat Facebook tak de org pun wish , nk kne tunggu aku ckp baru ade yg wish :) Heee -,- pape pun thanx untuk semua orang yg wish , and 1 lagy yg aku tertinggal , thanx untuk kakak ipar aku , sebab baling telur :D bau busukk :P k lhaa , aku nk mandy kejap :)

No comments:

Post a Comment